SOBRE MI...

Ferran Talarn Bria neix a Amposta (Tarragona) el 1993. Inicia els estudis de guitarra amb el seu pare en 2004. Ha estudiat el Grau Superior de guitarra clàssica a l'ESMUC amb Zoran Dukic, i el màster en interpretació de guitarra a Maastricht amb Carlo Marchione.

 

Al llarg dels últims anys ha tingut una alta participació en concursos nacionals i internacionals, obtenint més de 20 guardons, entre els quals destaquen:

 

  • Primer Premi XIV Concurs d’interpretació musical l’Arjau (Barcelona), categoria Música Catalana segles XX-XXI - Abril 2009

 

  • Primer Premi I Concurs de Guitarra de Girona "Josep Ferrer", categoria A - Novembre 2010

 

  • Primer Premi XII Certamen Internacional de Guitarra Clàssica Julián Arcas, modalitat "José Tomás" (Almeria) - Novembre 2011

 

  • Primer Premi en la Fase Autonòmica de Catalunya del 10è Certamen Nacional d'Interpretació "Intercentros Melómano" - Desembre 2011

 

  • Segon Premi a la 81a Convocatòria del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya - Abril 2014

 

  • Premi al millor intèrpret català al Certamen Llobet - Novembre 2015

 

Ha dut a terme gires de concerts per tota la geografia nacional de la mà de Juventudes Musicales España i ha actuat a països com Alemanya, Croacia i Holanda. A l’edat de 16 anys debuta com a solista amb la "Ostia Chamber Orchestra” a l’auditori Felip Pedrell (Tortosa). 

 

També ha participat en festivals internacionals de guitarra com el Festival Int. Julián Arcas o el Certamen Llobet. Al 2018 ha participat en l’enregistrament de diversos vídeos per a la prestigiosa botiga “Siccas” i al 2019 ha enregistrat un video per a Open Strings Berlin i Calle Sonora.

 

Amplia la seva formació musical rebent classes magistrals de reconeguts professors i concertistes com Carles Trepat, Laura Young, Alex Garrobé, Miguel Trápaga, Margarita Escarpa, Gerardo Arriaga, Pedro Mateo González, Ricardo Gallén, Judiacel Perroy i David Russell.

 

Ferran Talarn toca amb una guitarra del luthier Daniel Friederich.